U deshtem qysh svogli
I minut sun t
rrijsha pa ty
E ma men kur lujshim guracokthi
Gjer sa gjumi na zejte te dy

Dilshim mhalles si dy zogj sjuke
Me na da s’kishte dermon
Majshim m’dor kai cop buke
Na i ipte ija me maramon

Mirpo vitet iken sun i nalum
Bashk me to shkove ne ti
Tkujtoj cdo cast i permallum
Ahh sikur t
isha ne iher fmi…

Tut Beu – Elis Shkreta

NGATirona
BurimiTirona
SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.