TE DREJTAT

Të drejtat në faqen Tirona

Informacioni që gjendet në faqen e internetit https://tirona.website është vetëm për qëllime të informimit.

Informacioni që buron nga faqja Tirona është i lejuar të përdoret nga nga faqe të tjera apo individë të ndryshëm duke cituar burimin.

Informacionet dhe botimet që nuk janë produkt primar i faqes Tirona, u është cituar burimi dhe autori i tyre sipas rregullave dhe ligjeve në fuqi në republikën e Shqipërisë

Fotot që janë përdorur në faqen Tirona,
1) Janë pjesë e Arkivës Tirona (shih https://facebook.com/tirona.website/photos/)

2) I është cituar burimi dhe autori sipas rregullave dhe ligjeve në republikën e Shqipërisë.

Videot që janë përdorur në faqen Tirona,
1) Janë pjesë e Arkivës Tirona (shih https://www.youtube.com/c/venaliu )

2) I është cituar burimi dhe autori sipas rregullave dhe ligjeve në republikën e Shqipërisë.

Ju lutemi me mirësjellje, të gjithë botuesve apo personave që duan të përdorin materialet tona autentike, të citojnë burimin PA LIDHJE TE PINGUESHME, por vetëm duke shënuar: “BURIMI TIRONA WEBSITE”

Nqs keni pyetje apo ankesa ju lutemi të na kontaktoni në kontakt@tirona.info ose në numrin tonë +355699182802

Faleminderit.