POLITIKA PRIVATESISE

Politika e privatësisë në faqen Tirona

Tirona mbështetet në webfaqen https://tirona.website online, e cila siguron dhe publikon informacione në lidhje me Tironën dhe për Tironsit në mbarë botën.

Kjo faqe përdoret për të informuar vizitorët e webfaqeve në lidhje me politikat tona me mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e Informacioneve Personale nëse dikush ka vendosur të vizitojë faqen tonë të internetit.

Nëse vendos të vizitosh faqen tonë të internetit, atëherë pranon mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në lidhje me këtë politikë. Informacioni Personal që mbledhim përdoret për sigurimin dhe përmirësimin e Shërbimit. Ne nuk do të përdorim ose ndajmë informacionet tuaja me askënd përveç siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë.

Termat e përdorura në këtë Politikë Privatësie kanë të njëjtat kuptime si në Termat dhe Kushtet tona, të cilat janë të arritshme në https://tirona.website/terma-dhe-kushte, përveç nëse përcaktohet ndryshe në këtë Politikë Privatësie.

Mbledhja dhe Përdorimi i Informacionit

Për një eksperiencë më të mirë gjatë përdorimit të faqes sonë të internetit, ne mund të kërkojmë nga ju të na jepni informacione të caktuara personalisht të identifikueshme, duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në emrin tuaj, numrin e telefonit dhe adresën postare. Informacioni që mbledhim do të përdoret për të kontaktuar me ju.

Të dhënat e regjistrit

Ne duam t’ju informojmë se sa herë që vizitoni Shërbimin tonë, ne mbledhim informacionin që shfletuesi juaj na dërgon neve që quhet Data të Regjistruara. Ky skedar mund të përfshijë informacione të tilla si adresa e Internetit (IP) e kompjuterit tuaj, versioni i shfletuesit, ndërfaqet tona që vizitohen nga ju, kohën dhe datën e vizitës tuaj, kohën e kaluar në ato faqe dhe statistika të tjera.

Biskotat

Biskotat ose Cookies janë skedarë me sasi të vogël të të dhënave që përdoren zakonisht një identifikues unik anonim. Këto dërgohen në shfletuesin tuaj nga faqja e internetit që vizitoni dhe ruhen në hard diskun e kompjuterit tuaj.

Faqja jonë e internetit përdor këto “cookies” në informacionet e mbledhjes dhe për të përmirësuar faqen tonë të internetit për vizitorët. Ju keni mundësinë që të pranoni ose refuzoni këto cookies dhe të dini kur një cookie po dërgohet në kompjuterin tuaj. Nëse vendos të refuzosh cookies tonë, mund të mos jesh në gjendje të përdorësh disa pjesë të faqes sonë të internetit.

Siguria

Ne e vlerësojmë besimin tuaj në ofrimin e informacioneve tuaja personale, kështu që përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme komerciale për ta mbrojtur atë. Por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në internet, ose metoda e ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurtë dhe e besueshme dhe ne nuk mund të garantojmë sigurinë absolute të saj. Faqja Tirona përdor protokoll sigurie të lartë.

Lidhje me faqe të tjera

Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në atë faqe. Vini re se këto lidhje ose faqe të jashtme nuk operohen dhe as administrohen nga ne. Prandaj, ju këshillojmë fort që të shqyrtoni Politikën e Privatësisë të këtyre faqeve. Nuk kemi asnjë kontroll dhe nuk marrim përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e ndonjë faqeje ose shërbimi të palëve të treta.

Privatësia e Fëmijëve

Shërbimet tona nuk adresohn tek askush nën moshën 13 vjeçare. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacionin e identifikueshëm personal nga fëmijët nën 13 vjeç. Në rastin kur zbulojmë se një fëmijë nën 13 vjeç na ka dhënë informacione personale, ne menjëherë e fshijnë këtë nga serverat tanë. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni në dijeni se fëmija juaj na ka dhënë informacione personale, ju lutemi na kontaktoni në mënyrë që ne të mund të bëjmë veprimet e nevojshme.

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

<Mund të përditësojmë Politikën tonë të privatësisë kohë pas kohe. Kështu, ne ju këshillojmë që të rishikoni këtë faqe periodikisht për çdo ndryshim. Ne do t’ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e re të privatësisë në këtë faqe. Këto ndryshime hyjnë në fuqi menjëherë, pasi ato janë postuar në këtë faqe.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje apo sugjerim në lidhje me Politikën tonë të privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni në kontakt@tirona.info ose na telefononi në: +355699182802.