Kushtu Tironës - Nga Merita Halili
Kushtu Tironës - Nga Merita Halili

Mbase kohet kan ndryshu
po isoj menja me ka met
me u ul e me pushu
n’oborr tshpis sa ka lezet

me ngju taten tu kallzu
historit me ashik tirone
etjen e vapes me e shu
me uj pusi me long thone

ene ija si pa kuptu
vec ku darken na e shtronte
se zakonet sduhen harru
pinte tata dhe kenonte

NGATirona
BurimiTirona
SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.