Piktura Fatmir Tufina
Piktura Fatmir Tufina

Nji merak te modh e kom
T’ma deftejsh tu m’vrejt ne sy
Pse nigjove ti tetom
Qi S’na la me qen te dy

Cer kerkove krejt ti dhash
Se kurseva hic dashnin
Kujtut se m’futet m’dhe shtat pash
Vetes tuj i shtit idhnin…

Tut Beu – Elis Lisi Shkreta
Piktura: Fatmir Tufina

NGATirona
BurimiTirona
SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.