Muhamet Abazi
Muhamet Abazi

Nje tironas kampion,nje njeri per tu marre shembull,ky ishte sportisti Muhamet Abazi,emri i te cilit sot shenohet me germa te arta ne librin e rekordeve kombetare ne sportin e Atletikes.

Ai theu mjaft rekorde kombetare ne kercimin se larti,nder te cilat  vlen te permendet rekordi 2.11 m,rekord  te cilen e mbajti per nje kohe te gjate. Me punen e palodhur e plot perkushtim dhe me nivelin e larte te mjeshtrise,Muhameti u be burim fryzimi per te gjithe sportistet dhe sidomos ata te brezit te ri.

Muhamet Abazi eshte nderuar me cmim nderi nga Federata Shqiptare e Atletikes per kontributin e shquar dhene sportin e atletikes duke arritur rrezultate te larta ne aktivitet kombetare si dhe ato nderkombetare.

NGATirona
BurimiTirona
SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.