Mondi Dantes - Këngëtar i këngëve të Tironës dhe Shqipnisë së Mesme
Mondi Dantes - Këngëtar i këngëve të Tironës dhe Shqipnisë së Mesme

MOJ NODIRE MOJ TRADHTARE 2
PSE ME DOLE MOJ E PABESE
ATE DESHE ATE MORE 2
SE C’MI LUJTE MENT E KRESE

SA I OMEL OSHTE MARAKU 2
AQ I IDHET DEL MO VONE
MU TE MJERIT MU PRISH GJAKU 2
KU TE MYTEM E KU DO TE SHKOJ

C’ME KA ZONE KJO DASHUNIA 2
KERKUSH HALLIN MU S’MA DI
RRI E QAJ HALLET E MIA 2
KU TE SHKOJ E KU TE RRI

C’QEKA KJO SEVDAJA SHKRETE 2
MJERI AY QE SE KA PROVU
GJO MO TE BUKUR S’KA NE JETE 2
KUR DASHNORI THOTE TE DU

C’KE NODIRE QE RRI MENUSHEM 2
RRI E QAJ HALLET E MIA
N’ELBASON PO DU ME SHKU 2
SE M’KA ZONUN DASHUNIA

Burimi: Mondi Dantes

NGATirona
BurimiTirona
SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.