Moj e bija e Islom efenis -e,
Shoqe s’paske o ne dhe ton,
Mos ja mer ment njerzis-e,
Kto zylyfe mos i lesho me i on.

Shtati jot porsi selvija ,
Buza jote o lule merxhon,
Ty te rujt- o Perenia ,
N’dac me m’ vra moj, n’dac me boj dermon.

Jelekun moj qi m’ ke veshun ,
I mjeri una , o plasa per ty,
Kur me vjen me buze Duke qeshun,
Urdhno goc , e shikom o ne sy .

Ne foto SUDE MURTHI KATROSHI
Pergatiti SOLEN ALLA

NGATirona
BurimiTirona
SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.