KUR-SHËTISIM-BAÇE-M’BAÇE-Muharrem-GURRA
KUR-SHËTISIM-BAÇE-M’BAÇE-Muharrem-GURRA

KUR SHËTISIM BAÇE M’BAÇE – Muharrem GURRA

O kur shëtisim baçe m’baçe
Of amon amon e
O si pëllumbat faqe m’faqe
Amon sa e bukur je

O kur shëtisim fush më fushe
Of amon amon e
O si pëllumbat gush më gushe
Amon sa e bukur je

O kur shëtisim dor për dore
Of amon amon e
O un me ty do t’vej kunore
Amon sa e bukur je.

NGATirona
BurimiTirona
SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.