Mo posht do te shifni nji grup fotosh te prume pri mikes ton: Rezarta Qosja Meneri. Kujtime familjare qe rezarta i ndau me faqen Tirona dhe dashamiresit e saj. E falenderojm nga zemna Rezarten.

Dasem ne familjen Qosja
Fillojte Ahengu 1 Jave perpara..
Cuna Goca Tu Kercy..
N;kry te valles Nona Emine Vaqarri..
E bija e Haxhi Hason Vaqarrit..

Fiqeret Njuma me fuston te bardh..
E bija e Tregtarit Tironas Murat Njuma..
Goca ne mes me vathe… Semiha Qosja..
E bija e tregtarit Beqir Qosja…

Dasma e Lutfije e Qazim Qosja..
E pruni resmen I biri Altin Qosja..
Nga e djathta ne te majte: poshte Mahmud Qosja, siper Qazim Qosja, Lutfije Qosja, Eqerem Pernaska, Haxhire Qosja, Fatime Qosja Pernaska, Muharrem Qosja, Reshat Qosja, Xhaferr Qosja, Isuf Qosja…(personin e fundit nuk e njoh)….

Lutfije dhe Qazim Qosja..

Cunat e Familjes Tironse.. Qosja..
Qazim Qosja,me kostum te zi..
Dhe Mustafa Qosja Afer Qazimit..

Moma e Rezarta Qosja Meneri,
Diten e dasmes… Ke ballkoni Viles Qosja..

Ballkize Qosja Struga… Gocen e xhajes Rezartes.. Erdhi Taksija me mor nusen ..

=======

Kush ka kujtime familjare dhe do ti ndaj me faqen Tirona dhe me miqt e faqes Tirona, ju lutemi na nisni me mesazh ne faqen tone. Falimnerit

NGATirona
BurimiTirona
SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.