Muharrem Gurra
Muharrem Gurra

FERFELLOJ FELLONXA – Teksti dhe muzika, Muharrem GURRA

Fërfëlloj fëllonxa n’uje
Fëllanxo, fëllanxo
Dil prej ujtit mos dalsh kurre
Fëllanxo, fëllanxo

Tyve un ty nuk të ngase
Sall për flokësh o të përkase
Të të shof a je e bardhe
A je e amël o porsi dardhe.

Fërfëlloj fëllonxa n’uje
Fëllanxo, fëllanxo
Dil prej ujtit mos dalsh kurre
Fëllanxo, fëllanxo

Tyve un ty nuk të ngase
Salle për dore un të përkase
Të të shof a je e zeshkë
A je e but o porsi pjeshkë

Fërfëlloj fëllonxa n’uje
Fëllanxo, fëllanxo
Dil prej ujtit mos dalsh kurre
Fëllanxo, fëllanxo

Tyve un ty nuk të ngase
Sall për syni un të përkase
Të të shof a je e bukur
A je rrumbullt o porsi kumbull
Fërfëlloj fëllonxa n’uje
Fëllanxo, fëllanxo
Dil prej ujtit mos dalsh kurre
Fëllanxo, fëllanxo

Tyve un ty nuk të ngase
Sall për balli të përkase
Të të shof a je e holle
Faqe kuqe o porsi molle.

NGATirona
BurimiTirona
SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.