Hape shpirtin o tirons

Xhymertlliku fillo m’fis

Shif me zemën jo veç me sy

Nimo kur o për t’nimu

Jepi i dor kushrinit tat

Funia le ta di perenia jo robi

Boje t’mirën hudhe m’det

Kot s’kon pas thon t’vjetrit përher.

Po s’ju gjinëm njoni tjetrit

Mo për tërpo ka me shku

Mos e le t’mytmin pa i dor

Kaiher mjafto veç llafi mir

Goj mjolt, buza gaz, ene bamirsi

Shko në gen o tirons

Duje tatin siç do veten

Se ai t’i njef huqet

(Shkëputur nga cikli “Bad Writers Society”)

Mor nga https://najdeni.com/

SHPËRNDAJE
Avatar
Mirsevini në faqen e komunitetit Tironas https://www.tirona.website/ Faqja Tirona ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Bashke jemi me te forte.