Xhemil Tagani
Xhemil Tagani

I qete , energjk, gojeembel dhe rrefimtar , plot emocione dhe dashamiresi, aktori i dashur i skenes dhe ekranit Xhemil Tagani ka pranuar te rrefeje per mikrofonin e Arratise dhe gazetares Rezarta Reçi rrugetimin e tij personal dhe profesional.

Fati i te qenit aktor i Teatrit Popullor mes nje plejade aktoresh dhe regjisoresh me emer, qe lane gjurmen e tyre te pashlyer ne historine e teatrit shqiptar, e ben aktorin e spikatur Xhemil Tagani te ndjehet ne paqe me vehten dhe publikun per rrugen e pershkuar .

NDIQNI VIDEON ME POSHTE